Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
22/11 2013
Hadsten Bibliotek
Sløjfen, Evald Tangs Allé 45
8370 Hadsten
Tlf: +45 89641585
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.326, Lon 10.0448

Hadsten Bibliotek indgår som en del af Idræts- og Kulturhuset Sløjfen i Hadsten


Viser 1-6 ud af 6 resultater kultunaut-logo
Musik
Klassisk koncert
Tirsdag
Apr
30
Tirsdag den 30. april 2024 kl. 19
Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Forårets komme er lig med klassiske koncerter!

Denne aften spiller elever fra Musikals Grundkursus, MGK. Programmet annonceres til foråret.

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter.
Pris: Entré: 50 kr
Teater
Halfdan - en musikalsk fortælling
Tirsdag
Maj
14
Tirsdag den 14. maj 2024 kl. 10 & 13
Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Musikalsk forestilling v. Randers Teater.

Halfdan Rasmussen var en ægte ordekvilibrist, der kunne skrive til alle aldre - og både hans finurlige rim og remser og hans sjove og poetiske digte ligger dybt indlejret i den danske folkesjæl. Så det er med stor glæde, at Randers Teater er dykket ned i dette fantastiske materiale og har skabt en lille musikalsk bouillonterning af historier, digte og sange.

Skuespiller Lisbeth Knopper og musiker Jacob Venndt har tidligere været på turné på 13 forskellige plejecentre forestillingen "Om lidt er kaffen klar" om Benny Andersens liv, tekster og musik, og nu er de klar til at besøge ældrecentre og Sløjfen med denne forestilling.

Forestillingen er støttet af Elro Fonden.

Gratis, men tilmelding nødvendig.

Forestillingen spiller kl. 10 og kl. 13.
Pris: Fri entré
Musik
Aflyst: Klassisk koncert
Torsdag
Maj
16
Torsdag den 16. maj 2024 kl. 19
Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Koncerten er desværre aflyst p.g.a. sygdom.

Denne aften spiller konservatoriestuderende Sara Eliseo Tronhjem. Programmet annonceres til foråret.

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter.
Pris: Entré: 50 kr
Musik
Sommerfest i Sløjfen
Fredag
Jun
21
Fredag den 21. juni 2024 kl. 18
Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Sommermad og samba - tag naboen under armen og byd sommeren velkommen!

Skafferiet tænder op for grillen og serverer dansk sommergrønt mens Trubaduren & hans Rockband sørger for stemningsfuld og dansabel musik.
Trubaduren & hans Rockband er et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve og det jyske frihedsideal, der i daglig tale eksempelvis forbindes med det privilegium det er, at have en baghave! Trubadurens tekster vækker begejstring hos unge som gamle og deres karismaritiske live-optrædender har givet dem status som hele Aarhus' yndlingshusorkester nr. 1! De har gennem årene spillet en lang række forskellige koncerter på alt fra hipster festivaler og bryggerier til husbåde, sølvbryllupper samt regulære spillesteder i hele landet.

Trubaduren & hans Rockband er:
Tobias Stjernholm - Sang, mundharmonika, trompet
Rasmus Bak Christiansen - Guitar
Rune Kragh - Harmonika, Orgel
Jonas Kardyb - Trommer, Percussion
Jeppe Abildgaard - Bas

Prisen er inkl. velkomstdrink, en menu af forskellige økologiske hapsere på delefade med vægt på det grønne, men også med både fisk og kød - og med en sød ting til afslutning, samt koncert med Trubaduren & hans Rockband.
Pris: Entré: 350 kr
Andet
Bente Klarlund: Gå - så går det nok
Tirsdag
Sep
3
Tirsdag den 3. september 2024 kl. 19
Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Foredrag i samarbejde med Hjerteforeningen Favrskov og støttet af Elro Fonden.

Når du går, nedsætter du din risiko for 35 forskellige sygdomme herunder kræft, demens og hjertesygdom. Er du syg, kan du i nogle tilfælde gå dig rask. Gåture er også et middel i kampen mod depression, stress og angst. I snit kan en 30-årig kvinde, der ikke bevæger sig i det daglige, regne med at leve godt fire et halvt år længere, hvis hun begynder at gå 30 minutter hver dag. For en mand er gevinsten 3 år. Foredraget går på 3 ben - det fysiske, det mentale og det eksistentielle.

Bente Klarlund Pedersen er kendt som lægen, der ofte anvendes af medierne i spørgsmål, der handler om danskernes sundhed og helbred- hun har vundet adskillige priser for sin forskning inden for feltet. Bente Klarlund Pedersens foredrag er alle forskningsbaserede - de er fortalt levende, med humor og gode og tankevækkende eksempler.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med Hjerteforeningen Favrskov og er en del af Elro Dage, støttet af Elro Fonden.
Pris: Entré: Nummererede pladser -1 kr, Nummererede pladser 100 kr, Unummererede pladser 75 kr, Unummererede pladser -1 kr
Andet
To mikrofoner og en stak vinyler
Tirsdag
Okt
1
Tirsdag den 1. oktober 2024 kl. 18
Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Et musikalsk talkshow med Carsten Holm og Flemming Møldrup.

Kan du huske dét øjeblik musikken ramte dig?
Den koncert, hvor du blev forelsket i forsangeren?
Den sang, der fik dig over på den anden side af en ulykkelig forelskelse.
Den plade du fik af din bedste ven, og som sendte dig i en helt ny musikalsk retning?

Igennem personlige fortællinger, fortæller Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken - og om de mange forskellige musiktyper vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader. Med vinylen imellem sig, sætter de deres egne plader på - og hører også publikum om deres forhold til musikkens verden.

Carsten Holm er radioværten, der har lever og ånder for musik. Har lavet radio på DR og som vært på P4 og P6 BEAT er med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilseksperten, der elsker musik, og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad der gør os til de menneske- og musiktyper vi er.

Inklusiv i billetprisen er fællesspisning. Denne aften serveres der hapsere og en lille sød ting.

Der tillægges et gebyr på 10 kr. pr. ordre uanset antal billetter. Ved aflysning refunderes dette ikke. Der kan købes billetter til forsalgspris frem til 1 time før arrangementet starter.

Arrangementet afholdes i Spsistuen, vi spiser kl. 18 og foredraget starter kl. 19.30.
Pris: Entré: Adgang inkl. spisning 365 kr

Oplev mere med Sløjfen!

Hold dig opdateret med det seneste inden for kultur og arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om kommende udstillinger, koncerter og foredrag i Sløjfen.