Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
4/3 2020
Universe Science Park
Mads Patent Vej 1
6430 Nordborg
Tlf: 88819500
Yderligere information: Hjemmeside

Science Parken Universe er en oplevelses park for børn i alle aldre, og har som formål at begejstre alle for naturvidenskab, technologi og iværksætteri og stedet hvor sjov er en videnskab. I Universe leger børn og voksne sig til viden om naturvidenskaben. Her kan man tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til det andet. Man kan grave med en rigtig gravemaskine, opleve en gejser springe 18 meter op i luften, gå på jagt i sine mange intelligenser. Nysgerrighed og forundring er drivkraften i Universe, hvor besøgende skal bruge deres krop, sanser og nysgerrighed


Viser 1-1 ud af 1 resultat kultunaut-logo
Andet
Mød Lakse og Lasse
Lørdag
Jun
1
Lørdag den 1. juni 2024 kl. 10:17
Mads Patent Vej 1, Nordborg
Om med når der er både tegneworkshop, eksplosivt science show og meet and greet med Lakserytteren og Lasse winther.

Tegn med Lakserytteren
Træd ind i en verden af kreativitet og fantasi med Lakserytteren når han gæster Universe og laver sin helt egen tegneworkshop hvor I kan deltage.

Efter tegneworkshoppen kan du møde Lakserytteren personligt til vores spændende "Meet and Greet". Tag selfies og få autografer.

Eksplosivt show med Lasse
Tag med ind i Lasses laboratorium, hvor videnskaben får liv på den mest spændende måde! Lasse Winther er kendt fra Universe TikTok kanal. Han vil tage jer med på en uforglemmelig rejse gennem opdagelser og eksperimenter. Lasse, som er kendt for sin utrolige formidlingsevne og passion for videnskab, vil gøre det både lærerigt og sjovt! Her kan du være med til at prøve seje eksperimenter i både stor og lille skala.
Pris: Entré: Fra 109,50 kr

Oplev mere med Sløjfen!

Hold dig opdateret med det seneste inden for kultur og arrangementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om kommende udstillinger, koncerter og foredrag i Sløjfen.